AFEdemy a organizat seminarul de co-creare în Olanda

În februarie 2023, AFEdemy a desfășurat seminarii de co-creare de impact cu grupuri țintă din Olanda, ca parte a proiectului TRIO. Aceste seminarii, concepute pentru a implica participanți din diferite grupe de vârstă, au avut un total de 10 persoane, mai exact 6 femei și 4 bărbați. Fiecare grup a fost format din 3 participanți, cu excepția grupului de 51+, care a avut 4 participanți. Seminariile au avut loc la Leiden pentru grupa de vârstă 18-35 de ani și la Gouda pentru celelalte două grupuri.

Seminariile de co-creare s-au dovedit neprețuite în stabilirea perspectivelor cetățenilor și în înțelegerea dificultăților primare cu care se confruntă diferitele grupuri de vârstă în domeniile de interes ale proiectului. În plus, seminariile au servit drept bază pentru validarea eficienței jocurilor educaționale și evaluarea adecvării acestora.

Perspectivele obținute au avut un rol semnificativ în identificarea problemelor funcționale și în modelarea conținutului platformei pentru a satisface nevoile specifice fiecărei grupe de vârstă. Încorporând concluziile valoroase trase din cadrul seminariilor, echipa de proiect TRIO poate asigura eficiența platformei și poate spori impactul general al acesteia.