PARTENERI

PARTENERI DE PROIECT

INESC TEC coordonează proiectul TRIO și va contribui la toate rezultatele proiectului. INESC va contribui la cercetarea științifică, la consultările cu părțile interesate, la evaluarea rapoartelor și traduceri pentru toate PR, împărțind munca cu SHINE în contribuțiile tuturor țărilor.

Ei vor conduce PR2: Platforma Educațională TRIO. În PR3, ei vor contribui la toate sarcinile, concentrându-se pe punerea la dispoziție a conținutului setului de instrumente în funcțiile site-ului. INESC TEC va găzdui întâlnirea transnațională M1 (ședința de lansare), evenimentul internațional de multiplicare și va sprijini SHINE în cadrul evenimentului de multiplicare național și va lucra îndeaproape cu toți ceilalți parteneri și partenerii lor asociați și alte părți interesate pentru a crea și testa PR1 Manual, precum și setul de instrumente de formare (PR3) și recomandările de politici (PR4). INESC TEC va coordona, de asemenea, ateliere locale ale părților interesate asociate cu alte PR și va conduce toate problemele de management.

SHINE va conduce PR4: Recomandări pentru factorii de decizie și va fi Managerul de Partajare și Promovare. De asemenea, vor sprijini puternic dezvoltarea platformei în PR2 și vor contribui la toate celelalte rezultate ale proiectului, împărtășind contribuțiile portugheze cu INESC TEC. SHINE va coordona și găzdui, de asemenea, întâlnirea transnațională M5 și evenimentul multiplicator național din Portugalia.

AFEdemy va coordona PR1: Manual privind alfabetizarea digitală, sănătate și date și va coordona și sprijini SHINE în PR4. Aceștia vor fi responsabili de toate sarcinile de consultanță, cercetare știintifica și traducere în Țările de Jos; găzduiește a doua întâlnire transnațională și un eveniment multiplicator. AFEdemy va contribui, de asemenea, la toate celelalte rezultate, inclusiv la atelierele și testarea părților interesate locale.

BOKtech este partenerul care va conduce toate evenimentele din România, cercetare științifică și consultare și va avea un rol important în co-conducerea și sprijinirea PR1, și anume contribuind la conținutul de alfabetizare a datelor din Manual și PR2 în interacțiunea om-calculator al platformei. Aceștia vor contribui la toate rezultatele proiectului, inclusiv la coordonarea atelierelor locale ale părților interesate asociate cu alte PR și vor găzdui un eveniment de promovare local.

CETEM va co-conduce și va sprijini PR3 și va manageria calitatea și riscurile. De asemenea, vor contribui la toate celelalte rezultate ale proiectului, vor coordona și găzdui întâlnirea transnațională M3 și evenimentul de promovare din Spania, fiind și liderii spanioli ai tuturor acțiunilor de consultare și testare din țară.

ISIS va conduce PR3: Setul de instrumente pentru profesioniști și metodologia atelierelor și va sprijini CETEM în managementul calității și al riscurilor. ISIS va contribui cu cercetare științifică, consultare cu părțile interesate, evaluare inter-partenerială și traduceri pentru toate PR-urile, fiind colaboratorul german și gazda întâlnirii transnaționale M4 și evenimentului de promovare de la Frankfurt.

PARTENERI ASOCIAȚI