A treia întâlnire transnațională de proiect a proiectului TRIO la Yecla, Spania.

Yecla, Spania, a servit drept fundal pentru cea de-a treia întâlnire transnațională a proiectului TRIO. CETEM a preluat conducerea în calitate de gazdă a acestei întâlniri. Pe parcursul a două zile productive, pe 9 și 10 mai, partenerii de proiect s-au reunit pentru a evalua progresul, a împărtăși feedback-ul și pentru a se angajeze în discuții de colaborare care vizează împuternicirea cetățenilor din diferite grupe de vârstă prin educație informală în domeniile sănătății, digital și alfabetizării prelucrării datelor.

Agenda a început cu o revizuire cuprinzătoare a activităților desfășurate până acum, cu accent deosebit pe colectarea feedback-ului privind manualul și seminariile care au fost esențiale în modelarea platformei educative TRIO. Partenerii au efectuat, de asemenea, o autoevaluare a activităților de partajare și promovare planificate și executate. În plus, au fost abordate problemele de administrare financiară, pentru a asigura continuarea activităților proiectului fără dificultăți.

Pentru a încheia prima zi, partenerii proiectului TRIO s-au întâlnit la cină, într-o atmosferă relaxantă!

În a doua zi a întâlnirii, partenerii consorțiului au avut ocazia să meargă într-un tur la Muzeul de Arheologie Yecla pe feericul munte Arabi. Această excursie în aer liber a oferit o schimbare revigorantă de ritm pentru grup și a fost însoțită de perspective și discuții despre următorii pași ai proiectului.

TRIO este un proiect Erasmus+ (martie 2022 – mai 2025) care își propune să împuternicească cetățenii de diferite vârste prin educație informală, în domeniile sănătății, digital și alfabetizarea prelucrării datelor.