A doua întâlnire Transnațională a proiectului TRIO la Gouda

Partenerii proiectului TRIO s-au întâlnit la Gouda, Țările de Jos, pe 26 și 27 octombrie, pentru a doua lor întâlnire transnațională.

AFEdemy a fost gazda acestei a doua întâlniri transnaționale care a început cu o discuție privind progresul lucrării de colaborare cu referire la Rezultatele Proiectului și o autoevaluare a activităților de partajare și promovare planificate și realizate. De asemenea, s-a discutat despre administrarea financiară, iar partenerii și-au împărtășit constatările din cercetărea științifică de birou și rezultatele interviurilor din țările lor: Portugalia, România, Spania, Germania, Olanda și la nivel European. AFEdemy a oferit, de asemenea, o prezentare a Manualului TRIO.

Pentru a încheia prima zi, partenerii proiectului TRIO s-au alăturat la cină, într-o întâlnire relaxată a consorțiului!

În ultima zi a întâlnirii, INESCTEC a organizat un atelier de pregatire a Platformei Educaționale, care s-a dovedit a fi cu adevărat util în identificarea următorilor pași în dezvoltarea acesteia. De asemenea, partenerii consorțiului au avut ocazia să asculte o prezentare interesantă a Wanda Prins despre inițiativa educativă Taalhuis la Biblioteca Publică Gouda.

TRIO este un proiect Erasmus+ (martie 2022 – mai 2025) care își propune să împuternicească cetățenii de diferite vârste prin educație informală, în domeniile sănătății, digital și alfabetizarea datelor.