Conferință Internațională: Învățarea și Implementarea Inovației Sociale

În zilele de 8 și 9 noiembrie, vom vorbi despre Mediile Inteligente Favorabile Vârstnicilor și Imbatranirii Sănătoase, precum si despre Inovațiea Socială în Coimbra, Portugalia. Această conferință este co-organizată de Școala de Asistență Medicală din Coimbra, SHINE 2Europe și AFEdemy și își propune să împărtășească și să discute despre abordări, proiecte și cele mai bune practici legate de Inovarea Socială și modul de implementare și dezvoltare a unor medii mai sănătoase și incluzive.

Pe lângă personalitățile foarte interesante de vorbitori, pe parcursul celor două zile ale conferinței, atelierele și întâlnirile față în față vor permite prezentarea și discutarea diferitelor proiecte.

Carina Dantas, CEO al SHINE 2Europe, spune că „Acesta este un adevărat exemplu de Inovare Socială: conectarea diferitelor țări, părți interesate, proiecte, provocări și soluții potențiale și facilități să se cunoască, să discute și să găsească noi colaborări. Numai lărgind orizonturile putem găsi noi căi pentru propriile noastre provocări zilnice! Să sperăm că vom construi împreună noi drumuri la Conferință.”

Maria van Zeller, de la INESC-TEC va prezenta proiectul nostru TRIO pentru a ilustra modul în care TIC și sănătatea pot lucra împreună. Ne așteptăm la un panou foarte fructuos de prezentări de proiecte în după-amiaza zilei de 9 noiembrie.

TRIO își propune să împuternicească cetățenii de diferite vârste prin educație informală, în domeniile sănătății, digital și alfabetizarea datelor.

Sperăm că vă puteți alătura nouă în aceste zile, în ceea ce intenționăm să fie o împărtășire fructuoasă a expertizei și extinderea rețelelor noastre.

VEZI AGENDA ȘI ÎNREGISTREAZĂ-TE GRATUIT AICI.