BOKtech a organizat Seminarul de co-creare al TRIO

BOKtech a organizat Seminarul de Co-creare al proiectului Erasmus+ TRIO la Iași (România) în data de 11 februarie 2023. Acest Seminar face parte din Rezultatul Proiectului 2, având ca scop identificarea celor mai dificile subiecte educative pentru grupurile țintă din domeniile de alfabetizare digitală, cunoștințe despre sănătate și prelucrare de date.

Otilia Kocsis, coordonatorul local al activităților proiectului TRIO în România, a început activitățile Seminarului de co-creare cu o scurtă introducere a motivației și obiectivelor proiectului, o prezentare generală a activităților implementate în primul an și un rezumat al cercetării documentare privind Contextul românesc în privința abilităților digitale, cunoștințelor despre sănătate și alfabetizarea prelucrării datelor.

În cadrul seminarului, participanții din cele 3 grupuri țintă ale proiectului TRIO (vârste 18-35, 36-50, 50+) au lucrat împreună cu facilitatorii pentru a aplica metodologia de co-creare pentru a stabili prioritățile de implementare pentru Platforma Educațională TRIO . Participanții au avut ocazia să pună întrebări și să ofere feedback, observații și sugestii cu privire la conținutul și funcționalitatea educațională (de exemplu, formatul informațiilor, opțiunile de gamificare), care vor sprijini prioritizarea și personalizarea funcționalității platformei de educație TRIO.

A fost o zi reușită, cu multe activități educative și rezultate interesante pentru ambele părți, participanții și facilitatorii Seminarului de co-creare TRIO.