Întâlnire Transnațională de Proiect: Promovarea Alfabetizării Digitale, a Prelucrării Datelor și a Sănătății

Partenerii TRIO s-au reunit la Frankfurt pentru a patra întâlnire transnațională a proiectului TRIO în perioada 24-25 octombrie 2023. ISIS a preluat conducerea în calitate de gazdă a întâlnirii, reunind parteneri din Portugalia, Olanda, Germania, România și Spania, cu scopul principal de a reflecta asupra realizărilor anterioare și de a identifica activitățile viitoare.
Agenda a început cu o revizuire amănunțită a muncii de colaborare realizate până acum, punând un accent deosebit pe platformă și pe conținutul acesteia. Partenerii au efectuat, de asemenea, o autoevaluare a activităților lor de partajare și promovare planificate și executate. În plus, au fost abordate probleme legate de administrarea financiară, pentru a asigura buna funcționare a procedurilor proiectului.


Pentru a încheia prima zi, partenerii proiectului TRIO s-au adunat pentru o cină relaxată. În cea de-a doua zi, partenerii consorțiului au discutat cu privire la setul de instrumente și documentele de recomandare a politicilor. TRIO, un proiect Erasmus+ care se desfășoară din martie 2022 până în mai 2025, își propune să împuternicească cetățenii de diferite vârste prin educație informală în domeniile sănătății, alfabetizării digitale și a prelucrării datelor.