Workshops TRIO-project gehouden door ISIS in Duitsland om platform te testen en feedback te verzamelen

Om het platform en de workshopinhoud van het TRIO-project te testen, zijn er onlangs twee kleine workshops gehouden in het Ökohaus in Frankfurt waarbij verschillende doelgroepen betrokken waren. Deze workshops maakten gebruik van elementen uit de toolkit voor trainers om de onderwerpen te introduceren en een comfortabele en productieve omgeving te creëren voor de deelnemers.

Tijdens de workshops verkenden de deelnemers het platform en de inhoud en gaven ze waardevolle feedback. Ze benadrukten de relevantie van het onderwerp en dat de integratie van digitale, gezondheids- en datageletterdheid een belangrijke kloof en uitdaging voor veel mensen is. Het platform werd geprezen om zijn toegankelijkheid en begrijpelijkheid.

De feedback die tijdens deze workshops is verzameld, wordt gebruikt voor interne herzieningen van de leermodules, zodat het platform effectief voldoet aan de behoeften van de gebruikers. De inzichten die tijdens deze sessies zijn opgedaan, zijn van groot belang voor het verfijnen van de aanpak van het TRIO-project om de digitale, gezondheids- en datageletterdheid te verbeteren.