Atelierele proiectului TRIO organizate de ISIS în Germania pentru testarea platformei și colectarea de feedback

Într-un efort de a testa platforma proiectului TRIO și conținutul atelierelor, au fost organizate recent două mici ateliere în Ökohaus din Frankfurt, care au implicat diverse grupuri țintă. Aceste ateliere au utilizat elemente din setul de instrumente pentru formatori pentru a prezenta subiectele și a promova un mediu confortabil și productiv pentru participanți.

În timpul atelierelor, participanții au explorat platforma și conținutul acesteia, oferind un feedback valoros. Aceștia au evidențiat relevanța subiectului, subliniind faptul că integrarea alfabetizării digitale, a sănătății și a datelor abordează o lacună și o provocare semnificativă pentru multe persoane. Platforma a fost lăudată pentru accesibilitatea și ușurința sa de înțelegere.

Feedback-ul colectat în cadrul acestor ateliere este utilizat pentru revizuirile interne ale modulelor de învățare, asigurându-se că platforma răspunde eficient nevoilor utilizatorilor săi. Perspectivele obținute în urma acestor sesiuni sunt esențiale pentru perfecționarea abordării proiectului TRIO de îmbunătățire a competențelor digitale, în domeniul sănătății și al datelor.