Lucrarea proiectului TRIO a fost acceptată pentru conferința ICETC 2024 de la Porto

Lucrarea intitulată “Participatory Design as a Co-Creation Methodology for Health Literacy Games: The Case of the TRIO Project” a fost acceptată pentru prezentare la 2024 International Conference on Education Technology and Computers (ICETC). Conferința va avea loc la Universitatea din Porto, Portugalia, între 18 și 21 septembrie 2024.

Scrisă de Maria van Zeller, Leonel Morgado și Viviane Peçaibes, lucrarea analizează metodologia inovatoare de co-creare utilizată în cadrul proiectului TRIO pentru a concepe jocuri de alfabetizare în domeniul sănătății. Această metodologie pune accentul pe proiectarea participativă, asigurându-se că utilizatorii finali sunt implicați activ în procesul de creare pentru a spori eficacitatea și relevanța instrumentelor educaționale dezvoltate.

Acceptarea acestei lucrări evidențiază importanța proiectului TRIO în promovarea alfabetizării în domeniul sănătății prin metode atractive și interactive. Autorii își vor prezenta constatările și vor discuta implicațiile muncii lor cu o audiență internațională de experți și practicieni în domeniul tehnologiei educației.