Evenimentul de multiplicare a proiectului TRIO a avut loc la Iași, România

Pe 25 iunie 2024, Sala de Conferințe Palas din Iași, România, a găzduit evenimentul TRIO Multiplier, organizat de BOKtech. Evenimentul a avut ca scop împărtășirea rezultatelor proiectului TRIO Erasmus+, care se concentrează pe îmbunătățirea alfabetizării digitale, de sănătate și de date în rândul adulților din România.

La eveniment au participat 34 de persoane, dintre care 14 bărbați și 20 de femei, reprezentând diverse grupe de vârstă și medii educaționale. Pregătirile pentru eveniment au început cu peste două luni înainte, cu invitații difuzate prin intermediul rețelelor de socializare, al site-ului BOKtech și al unei campanii de e-mail care a vizat peste 35 de părți interesate din diverse domenii.

Componentele-cheie ale proiectului TRIO au fost prezentate în timpul prezentărilor, inclusiv platforma educațională, buletinul informativ TRIO, setul de instrumente de formare și Cartea verde pentru factorii de decizie politică. Feedback-ul participanților a fost covârșitor de pozitiv, cu un scor mediu de satisfacție de 9,9 din 10. În timpul discuțiilor au fost evidențiate necesitatea unei alfabetizări digitale și de date în sectorul asistenței medicale și importanța campaniilor naționale de sensibilizare.

Evenimentul TRIO Multiplier a fost un succes, implicând participanții și promovând discuții valoroase privind îmbunătățirea alfabetizării digitale, de sănătate și de date în România.