TRIO prezentat la Săptămâna științei și tehnologiei din Murcia

Între 20 și 22 octombrie 2023, guvernul regional din Murcia a organizat Săptămâna științei și tehnologiei în orașele Murcia și Cartagena. Acest eveniment a prezentat o gamă impresionantă de 375 de activități, inclusiv demonstrații științifice, ateliere, experimente live, expoziții și concursuri, toate concepute pentru a implica publicul în diferite aspecte ale științei și tehnologiei.

În cadrul evenimentului, CETEM (Centrul Tehnologic pentru Mobilă și Lemn al Regiunii Murcia) a evidențiat cele mai recente progrese în economia circulară din sectorul mobilei. Printre proiectele prezentate s-a numărat TRIO, ca o bună practică în educația adulților în domeniul sănătății, digital și al datelor.

Săptămâna științei și tehnologiei a oferit o platformă dinamică pentru CETEM de a-și prezenta activitatea și de a interacționa cu comunitatea, subliniind relevanța contribuțiilor TRIO. Evenimentul a promovat cu succes înțelegerea și interesul publicului pentru evoluțiile de ultimă oră din domeniul științei și tehnologiei.